Gratis krant voor iedere paardensport liefhebber

Adverteren in Paard & Spul

De grootste gratis krant van Paardenland, verkrijgbaar bij ruim 600 distributiepunten in heel Nederland en de grensstreek van Vlaanderen. Tevens wordt Paard & Spul maandelijks naar een steeds grotere groep service abonnees gestuurd.

De ene ondernemer ziet adverteren alleen als kostenpost, terwijl de andere ondernemer juist denkt wat levert het me op? Denk aan meer naamsbekendheid, meer klanten en dus ook meer omzet. Deze ondernemer weet dat adverteren, net als met het oprichten en uitbouwen van een bedrijf, niet van vandaag op morgen gaat.

Vertrouwen

Men moet u immers eerst leren kennen. Adverteren is hiervoor het middel. U komt in beeld bij de lezer en u staat in een gedrukt blad, u bent tastbaar geworden. Na enkele plaatsingen ziet men u nog steeds en dit betekent dat u er nog bent, dit geeft een vertrouwd gevoel. Vooral dat laatste is belangrijk. Immers iedereen is een beetje huiverig om iets te kopen bij iemand die ze niet kennen, dit geldt zeker voor webshops en andere online ondernemingen.

Onderhouden

Onderhouden van dit in gang gezette succes, is voortzetten en uitbouwen van naamsbekendheid. De kracht van adverteren is herhaling en dit schept vertrouwen bij uw potentiële koper. U weet niet wie uw potentiële koper is, als u dat wel wist was u uiteraard eenvoudiger af met een bezoek of telefoontje. Uitbouwen van het proces van vertrouwen en naamsbekendheid kan bijvoorbeeld met redactionele aandacht of andere attentie binnen ons medium, vraag naar de mogelijkheden.

Budget is heilig. U bepaald wat u wilt spenderen aan uw campagne. Wij hebben voor elk budget een passende advertentievorm om een prima start te garanderen.

Wilt u graag een persoonlijk advies over adverteren in Paard & Spul, neem dan contact op met één van onze hippische accountmanagers. Ieder ervaren in de paardensport en/of reclameplanning. Zij helpen u graag verder bij uw vragen over de advertentie mogelijkheden.

Yke de Boer
Telefoon: 0513-654 855
E-mail: yke@paardenspul.nl

Erik Kuipers
Telefoon: 0513-654 855
E-mail: erik@paardenspul.nl

Zij helpen u graag verder bij uw vragen over adverteren, de mogelijkheden en de kosten.