Kerstveiling 21 december 2013

Door Stalhouderij Meijer

Jaarlijkse Kerstveiling

Het is ieder jaar weer een unieke veiling waar niet alleen het Friese paard centraal staat, maar waar ook elke keer opnieuw een groot spektakel van wordt gemaakt. Elk jaar wordt er een fantastische collectie paarden geveild tijdens de Kerstveiling, waarbij het aanbod varieert van jaarlingen tot goed opgeleide sportpaarden en uitmuntende fokmerries. Deze paarden worden u aangeboden in een afwisselend programma vol sensatie en spectaculaire shows!

 

De EFC
Dit jaar zal ook weer de competitie voor driejarige Friese paarden met dressuuraanleg, de Euro Friesian Cup, worden georganiseerd. Deze competitie kent ongeveer dezelfde opzet als vorig jaar, waarbij op drie locaties voorrondes worden verreden en de (halve) finale plaatsvindt voor aanvang van de Kerstveiling. In het avondprogramma van de Kerstveiling zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt en worden deze combinaties gehuldigd. De winnaar van de Euro Friesian Cup ontvangt maar liefst 1000 euro! Tevens zijn er mooie prijzen voor de reservekampioenen en ook de fokkers van de kampioenen en de reservekampioenen worden niet vergeten!

 

De te noteren data
De selectiedagen bij WB Stables in Warga zijn zaterdag 16 en zondag 17 november. De selectiedag bij De Nieuwe Heuvel in Lunteren is zondag 24 november. De Kerstveiling en de finales van de Euro Friesian Cup vinden plaats op zaterdag 21 december,  als vanouds in Manege Bartels te Mariënheem.

Mocht u meer willen weten over de Kerstveiling dan kunt u een kijkje nemen op www.stalhouderijmeijer.nl. Onder het kopje ‘Kerstveiling’ vindt u informatie over de te veilen paarden, het laatste nieuws en nog veel meer informatie met betrekking tot de Kerstveiling 2013. Zoekt u informatie over de Euro Friesian Cup, bezoek dan www.eurofriesiancup.nl. Op deze site kan tevens worden ingeschreven voor de competitie.

We verwachten er weer een spannende competitie en een gezellige en vooral succesvolle veiling van te maken!

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten