Startplaatsen Indoor Twente te winnen op Jumping Lichtenvoorde

Door Wendy Scholten namens PSC Lichtenvoorde & Indoor Twente

 

Het internationaal concours Indoor Twente in Enschede geeft gratis startplaatsen weg tijdens de eerste editie van Jumping Lichtenvoorde, dat van 15 tot en met 17 november plaatsvindt op het Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender. Zo krijgt de winnaar van de 1.40m Grote Prijs op zaterdagavond naast 750 euro prijzengeld een ticket ter waarde van 350 euro voor de internationale wedstrijden met het winnende paard.

 

De winnaar van het ZZ op zaterdag krijgt een uitnodiging voor het sensationele Masterspringen op Indoor Twente op zaterdagavond 7 december. Een rubriek waar normaliter alleen topruiters en Twentse favorieten voor in aanmerking komen.

 

Paardensportcentrum Lichtenvoorde viert tijdens Jumping Lichtenvoorde de opening van de nieuwe losrijhal van 22 bij 60 meter met Agterberg bodem, die ook in de wedstrijdhal van 45 bij 65 meter ligt. “Jumping Lichtenvoorde speelt zich dit jaar af over drie dagen, maar de intentie is om in de toekomst uit te groeien naar een groot evenement. Dankzij sponsoren kunnen we extra prijzengeld uitkeren, waarbij Indoor Twente voor de kers op de taart zorgt. De accommodatie heeft een internationale allure en met zulke prijzen verwachten we mooie rubrieken”, vertelt Wendy Scholten namens de concoursorganisatie.

 

Indoor Twente speelt daar graag op in. “Als internationaal concours proberen we heel duidelijk de verbinding te zoeken tussen breedtesportwedstrijden en het internationale werk. Indoor Twente bood altijd onderdak aan het Open Twents Verenigingskampioenschap, maar door de infrastructuur is dat dit jaar niet meer mogelijk. We hebben naast de gebruikelijke Twente Cup finales een L en M springrubriek in het programma opgenomen en geven landelijke ruiters met de gratis startplaatsen in Vragender een extra mogelijkheid om deel te nemen aan ons evenement”, vertelt Chris van Dam namens Indoor Twente.

 

Inschrijven voor Jumping Lichtenvoorde is nog mogelijk.

 

www.indoortwente.nl

www.psclichtenvoorde.nl

 

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten